week 7

Dit was de laatste week voor de pups. wat zijn de weken toch hard gegaan. de pups hebben stuk voor stuk een geweldig karakter. Dit was ook de week dat we pupje groen moesten missen, wat missen we die kleine. Maar we moesten weer verder gaan natuurlijk want het socialiseren is nog lang niet klaar. Deze week kwam een vriendin langs met 3 van haar jack russels. Die hebben nog heerlijk gespeelt met de pups. we zijn ook stukjes gaan wandelen met de pups en ze vonden alles super leuk, maar ook een beetje spannend.
Het paarse pupje genaamd ylva is verhuisd naar Lia en Toine in Roosendaal, heerlijk dichtbij. Dit pupje zullen we dan zeker nog vaak tegen komen.
Het roze pupje genaamd faya is verhuisd naar Marja en Frank en hun 3 kinderen. Ook hun wonen in Roosendaal. dit pupje zullen we dus ook van dichtbij zien opgroeien.
Het rode pupje genaamd kyra is naar mijn moeder (Mary) en mijn vader (Bas) gegaan in Zevenbergen en deze pup blijft aan mijn kennel verbonden wij hopen met haar in de toekoemst ook nog een nestje met haar te fokken.
En het blauwe pupje genaamd Rossi is bij ons gebleven en we hopen dat hij zal uitgroeien tot een mooie dekreu.