Jade aen den noordendijck

Jade is onze eerste witte herder. Na 2 jaar gewacht te hebben op haar want ik was zeker dat ik uit deze combinatie een pup wou.
Op 27 september 2010 was het dan eindelijk zo ver, Jade was geboren. Omdat ik stage liep op het bedrijf waar Jade geboren was kon ik elke dag zien hoe ze opgroeide en wat was dat mooi. op 26 november mocht ze mee naar huis.
Jade was als pup zijnde en nog steeds een heerlijke actieve en super vriendelijke hond. Ze vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Andere honden hoeven voor haar niet zo. Ze vind het prima als ze er zijn, maar ze speelt liever met haar bal dan met andere hondjes. Jade is in voor alle takken van sport, ze vind alles leuk. we lopen tot op heden gehoorzaamheid met haar en dit doet ze super. Ook heeft ze een tijdje flyball gedaan en omdat de beginners naast de wedstrijdgroep traint, werd Jade al gauw opgemerkt en mocht ze na 4 lessen gevolgd te hebben al naar de wedstrijd groep. We hebben als groep ook aardig wat prijzen opgehaald wat natuurlijk super is. Ook trainen we tot op heden nog behendigheid ook hierbij zitten we in het wedstrijdgroep met trainen maar we hebben nog nooit een wedstrijd gelopen (baasje is niet zo goed om de route te onthouden). Nu hebben we een heerlijk vrijstaandhuisje in de polder waar ze het ook heerlijk vind om in de tuin te rommelen met een paar stokken. Jade is uitgegroeid tot een heerlijke actieve vrolijke hond.